huisartsen almelo
h.j. de heer
p.m. stamsnieder

 


Klokkenbelt 51
7602 AG Almelo
(0546) 87 61 00
spoed: 87 61 01
herhaalrecept: 87 61 02

U kunt uw medisch dossier zelf online bekijken via  MijnGezondheid.net.

Op deze pagina leest u meer informatie over in onze praktijk.

In uw medisch dossier staat bijvoorbeeld:

  • het advies van de huisarts
  • de uitslagen van onderzoek
  • de lijst met uw medicijnen

Op uw eigen telefoon, tablet of computer kunt u thuis deze gegevens over uw gezondheid zien. U heeft dan meer informatie om samen met ons te praten over uw gezondheid en om een keuze te maken over uw behandeling. Zie ook deze video. Alles staat ook nog eens samengevat in deze folder.

Wilt u de gegevens over uw gezondheid bekijken op internet? In dit artikel leggen we uit hoe u dat veilig kunt doen. 

Hoe log ik in?
Bij Huisartsenpraktijk De Noordrand kunt u veilig middels uw DigiDDigiD logo  inloggen op .
Om gebruik te kunnen maken van dossierinzage in MijnGezondheid.net dienen wij uw dossier open te zetten. Hiervoor kunt u contact opnemen met de assistente. Ook kunt u via de toestemmingsregistratie in de instellingen van MijnGezondheid.net ons een verzoek tot openen van uw dossier sturen.

Zijn uw gegevens veilig?
Alleen de huisarts, de medewerkers van de huisartsenpraktijk en uzelf kunnen uw gegevens zien. Uw gegevens zijn veilig en andere mensen kunnen ze niet zien. U ziet uw medische gegevens nadat u veilig inlogt.

Pas op met het geven van uw gegevens aan anderen.
U kunt uw medisch dossier aan anderen laten zien. Bijvoorbeeld aan een familielid of aan een goede vriend die u helpt met de zorg voor uw gezondheid. Bedenk eerst of u het goed vindt dat iemand anders uw gegevens ziet. Geef nooit zomaar uw gegevens.

Soms vragen verzekeraars, gemeenten of een andere bedrijf om informatie over uw gezondheid. Vaak bent u niet verplicht om die gegevens te geven. In sommige gevallen kan het zijn dat u de gegevens wel wilt geven. Geef dan nooit uw hele medisch dossier en geef alleen de gegevens die nodig zijn.

Twijfelt u over het geven van uw medische gegevens aan iemand? Bespreek dit dan met uw huisarts of de assistente. Zij kunnen u helpen.

Uw gegevens zijn persoonlijk. Geef uw inlogcodes nooit aan anderen.